Bøger

ALT DET DU ER 

- en vej til kærlig selvomsorg
af Sonja Kock

Forlaget Sannemand

Bogen koster 250.-kr og kan bestilles på 
forlagets email: sannemand@hotmail.com


Om bogen

Alt det du er - fortæller om følelserne som vores autenticitetsmåler, der uafbrudt fortæller os, hvad vi kan lide eller ikke lide.

Bogen giver dig en beskrivelse af en kærlig vej til at acceptere, bevæge og gøre dig fri af gamle fastlåste følelser og erfaringer, som forhindrer dig i at være bevidst tilstede i nuet og være ALT det du er.

Kærlighed er at sige ja til det, der er godt for os, og nej til det, der ikke er godt for os. Det er kun kærlighed, der healer.

”ALT DET DU ER” handler om vores følelser. Selvom følelserne er vores sande udtryk, som uophørligt fortæller os, hvad vi kan lide, og hvad vi ikke kan lide, så er vi ofte fordømmende over for dem eller har svært ved at udtrykke dem. Det kan endda være svært at finde ud af, hvad vi egentlig føler. Vores følelser er nøglen til at forstå baggrunden for vores handlinger. I “Alt det du er” giver Sonja Kock sin metode til, med imødekommenhed og selvomsorg, at acceptere de følelser, vi føler, både i nuet og fra fortiden. Også selv om de er “forkerte” eller smertefulde.
”Alt det du er” sætter fokus på, hvor vigtigt det er at vores tanker og følelser indgår i et kærligt samarbejde, så vi kan finde og befri os for gamle stagnerede følelser, som aldrig blev følt færdig og derfor blev siddende i kroppen.


Hvad andre har sagt om bogen:

”Sonja Kock er en erfaren healer, terapeut, shiatsu-massør, radiovært m.m. Som behandler var hun blandt de første herhjemme til at erkende følelsernes intelligens og elektromagnetiske struktur. Hendes omdrejningspunkt er dog farvernes energetiske interaktion i vores krop og sind. Hendes varme og humor er smittende, og hendes viden og erfaring stor. Jeg kan varmt anbefale Sonja Kock, både som menneske, behandler og spirituel filosof.”
Martin Spang Olsen 

multikunstner, filosof og 
leder af Institut for Sensorisk Træning


” Sonja Kock inviterer med denne unikke lille bog til ny selvindsigt og mulig healing for såvel den enkelte som for helheden. En anderledes værdifuld nøgle til følelsernes veje og vildveje. En dybt personlig tilgang til afkodning af følelsernes farver og energi og samtidig, en manual til ved egen eller terapeutisk hjælp at kunne slippe gamle, og smertefulde følelsesblokeringer. En bog i tråd med Tidens højere energifrekvens og bevidsthed. Min varmeste anbefaling.”
Chili Turèll 

skuespiller, forfatter, livsvejleder, 
Qigong og tankefeltterapi


” I mit konstante forsøg på at forstå mig selv er “Alt det du er” et fascinerende redskab til at trænge lidt dybere ind i det uforståelige og til at håndtere de svære følelser. Jeg vil ikke påstå, jeg fatter det hele, men bogen bringer mig et lille stykke på vej.”
Barbara Gram
journalist og forfatter

Sonja Kock (f.1945)
er uddannet skolelærer og har desuden arbejdet som shiatsu massør og samtaleterapeut.
Hun har siden barndommen oplevet følelserne som farver og energier, hvilket har givet hende et unik indblik i følelsernes måde at bevæge sig på.

For yderligere oplysninger kan
Sonja Kock træffes på 2496 7606, 

Susanne Sannemand Kjøller på 2290 0456